Geboortegeschenk

Het leven start in de buik. Geeft u een steuntje in de rug?

De meeste kinderen krijgen, samen met het leven, ook veel kansen. Kansen op een goede gezondheid en degelijk onderwijs, om er maar een paar te noemen. Maar heeft niet elk kind recht op zo’n mooie start?

U kan het fonds op een eenvoudige manier steunen, op een betekenisvol moment in uw leven. Bij de geboorte van uw kind, kan u uw familie en vrienden uitnodigen een gift over te maken aan het Fonds Marleen Temmerman. Omdat ze blij zijn voor het nieuwe leven in uw gezin en zo in één gebaar ook een andere moeder een hart onder de riem steken. Zo brengt de ene goede start de andere mee.

Alvast een warme dankuwel om anderen te laten delen in uw vreugde.

Giften kunnen online of door overschrijving op het rekeningnummer van het Universiteitsfonds UGent BE26 3900 9658 0329 (BIC: BBRUBEBB) met vermelding FWUGent/GE/124 + de naam van uw kindje

Fiscaal attest

Laat u uw vrienden en familieleden weten dat een gift van meer dan 40 euro fiscaal aftrekbaar is? Op die manier kunnen ze als particulier 45% van hun gift recupereren.

Hebt u nog vragen over giften, neem dan contact op met het Universiteitsfonds via +32 (0)9 264 83 31 of universiteitsfonds@ugent.be.

Ben je nog op zoek naar een gepaste manier om dit te formuleren op de geboortekaart van je toekomstig kindje? Hieronder een suggestie:
Het leven start in de buik. Geeft u een steuntje in de rug? Door een gift te schenken aan het Fonds Marleen Temmerman kan je in één gebaar ook een andere moeder een hart onder de riem steken. Zo brengt de ene goede start de andere mee. (elke gift van meer dan € 40 is fiscaal aftrekbaar)